ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας

Κάντε την παραγγελία σας από το eshop www.thisisprint.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιβάρυνση.

2. πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Κάνετε την πληρωμή σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον αριθμό παραγγελίας Order ID ως αναφορά πληρωμής. Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι να πιστωθεί το ποσό στο λογαριασμό μας.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

Στείλτε μας την απόδειξη της κατάθεσης με email στο info@thisisprint.gr ή με fax στο 2610-338039. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας, εφόσον αυτή ετοιμαστεί.

Επωνυμία: Γ. Μπατζάκας – Β. Καλοκαιρινού Ο.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

IBAN

ΠΕΙΡΑΙΩΣ  6771-116124-490 GR95 0171 7710 0067 7111 6124 490
ΕΘΝΙΚΗ 230/4402 1709 GR81 0110 2300 0000 2304 4021 709

Επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε παραπάνω (κάνοντας click στον σύνδεσμο) και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking) της τράπεζας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα υπάρχει επιβάρυνση επιπλέον του τελικού ποσού της παραγγελίας. Σε αυτή τη περίπτωση, πριν γίνει η κατάθεση, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε.

3. πληρωμή με αντικαταβολή

Η πληρωμή γίνεται όταν παραλάβετε την παραγγελία σας. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 4ευρώ για την υπηρεσία της αντικαταβολής.

Για μικρά δέματα η αποστολή θα γίνει με courier/ταχυδρομική εταιρία.

Για μεγάλα δέματα η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία. Η παράδοση γίνεται στον χώρο που δηλώνετε κατά την παραγγελία σας. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα τα παραλαμβάνεται από κοντινότερο σημείο διανομής.

4. πληρωμή μέσω paypal

Πληρώστε την παραγγελία σας μέσω PayPal.

Υπάρχει η δυνατότητα να  χρησιμοποιήσετε την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal.

5. πληρωμή με επιταγή

Πληρώστε την παραγγελίας σας με επιταγή.

Εφόσον γίνει η παραγγελία και σημειωθεί “πληρωμή με επιταγή”, η εταιρία αφού έρθει σε συνεννόηση πρώτα με τον πελάτη, έχει την διακριτική ευχέρεια να δεχθεί ή όχι αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Σε περίπτωση που γίνει αποδεκτός ο τόπος πληρωμής και συμφωνηθεί η χρονική περίοδος της πίστωσης ο πελάτης συμπληρώνει την επιταγή πληρωμής στο όνομα “Γεώργιος  Μπατζάκας – Βασιλική Καλοκαιρινού Ο.Ε.” και την αποστέλλει στη διεύθυνση Κανακάρη 230, Πάτρα, Αχαΐα, 26222.

Η παραγγελία θα προχωρήσει μόλις παραλάβουμε την επιταγή.